A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Pendrive-ot a karifa alá? Igen!

Dátum admin 2019. 11. 12. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A pendrive az egyik legjobb karácsonyfa alá szánható reklámajándék ötlet. Hasznos, praktikus, és nemes egyszerűséggel szükség van rá, sohasem elég belőle. Valódi fogyóeszköz. Ahogy egykor a tollak tűntek el csoportosan a munkahelyi fiókokból, úgy válnak köddé az adattárolók, amik mintha egyre kisebbé és kisebbé alakulnának, legalábbis ami a tárhelyüket illeti.

 

Persze ez csak illúzió, a rájuk mentett adatmennyiség az, ami folyamatosan duzzad, s ami szinte kielégíthetetlenül sürgető igényt generál: pendrive-ból sohasem elég! Mivel ezt látja, tudja, sőt vélhetően tapasztalja is, így nem érdemes túl sokat rágódnia azon, hogy milyen ajándékot rakjon munkatársai vagy ügyfelei karácsonyfája alá.

 

A megszokott és értéktelen variációk nem játszanak, felesleges pénzkidobások csupán. Ám az az ajándék, ami egyrészt örömöt generál, másrészt kézről-kézre jár, betöltheti reklámozási céljait, ezzel hirdetve vállalatát, szolgáltatását. Ennyire egyszerű az egész. Nincsen másra szüksége, mint néhány adathordozóra és persze emblémára, logóra, a sajátjára. Ha adottak a feltételek, akkor indulhat a gyártás és az izgatott várakozás!

 

Ez az a meglepetés, aminek előre borítékolhatóan mindenki örülni fog, ami elnyeri megérdemelt helyét, s így ténylegesen eredményesen játszhatja a szerepét, azaz miközben kollégái, partnerei elégedetten használják nap, mint nap, rá- rápillantva a pendrive külső borítására, addig az ott megjelenő embléma, logó, színvilág csendben szimpatikussá avanzsál, sőt eggyé válik a hasznosság, a megbecsültség, sőt a meglepettség örömének érzésével. Na, ez a nem mindegy, s ez az a forgatókönyv, amit csak egyetlen módon valósíthat meg, ha tudatosan jól választja meg reklámajándéknak szánt alapanyagát!

Vélemény...