A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Kiürítés
Árszűrő
Színválaszték

Írószerek

A reklámtermékek kategorizálásánál a tollak, speciális státusuknál fogva másféle helyre kerülnek, nem az írószerek közé. Jobb híján ebbe a csoportba a ceruzák, valamint a töltőceruzák kerülnek be. Bár manapság a fontosabb helyeken az emberek tollal írnak, a ceruzák jelentőségét nem szabad lebecsülni.
Az első ceruzák az 1500-as évek második felében jelentek meg, és azonnal átvették a nehezen kezelhető és igen körülményes madártollak helyét, amelyek addig az írás egyetlen eszközének számítottak a széndarabok mellett, amelyek nyilván az akkor még szűk írástudó közösségen belül nem tettek szert túl nagy népszerűségre.
A ceruzák elsősorban a javítási faktor miatt maradtak fontosak. Míg a golyóstollak esetében csupán a tollradírt hívhatjuk segítségül (és szedhetjük vele ízekre a papírt), addig a ceruzával írt szöveg a felület sérülése nélkül, könnyedén javítható. Bár az irodai életben nem túl elterjedt (érthető okok miatt), a mindennapi háztartásokban még mindig garmadával találhatjuk meg a ceruzákat, amelyeket főként az iskolába járó csemeték hagynak szét, de alkalomadtán a felnőttek is jó hasznát veszik ezeknek a praktikus, egyszerű írószerszámoknak. 

Listázás:
Rendezés:
Golyóstoll kék tintával és ceruza papír vázban, újrahasznosított papírból készült tasakban.Méret: 17..
276 Ft+Áfa
Öntapadós jegyzettömb tartó kemény, újrahasznosított kartonborítóval. 5 db 25 lapos többszínű, foszf..
261 Ft+Áfa
Házikó alakú jegyzettömb tartó, újrahasznosított anyagból. Tetején 100 lapos, újrahasznosított anyag..
1,059 Ft+Áfa
Reklámajándék katalógus