A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Bögre emblémázás, a szemfüles megoldás

Dátum admin 2017. 04. 07. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A bögre emblémázás hagyományosnak mondható a reklámajándékozás érájában, ám az, hogy egy tradicionális ötletről van szó, nem azt jelenti, hogy esetleg kiöregedett, vagy épp már nem megfelelő. Sőt. Ez, az egyik olyan kreatív megoldás, mely már évtizedek óta tartja magát, s népszerűsége töretlen.

 

Persze ez nem véletlen. Önmagában a bögrék kedveltsége óriási, mert egyrészt híresek kihasználhatóságuk miatt, másrészt a legtöbb helyen fogyóeszközök. Egy-egy véletlen mozdulat, és hamar törnek a poharak, ráadásul ahol többen dolgoznak, ott evidencia, hogy mindenkinek legyen saját bejáratú bögréje.

 

Az emblémázás oldaláról nézve is kitűnő alternatívák, hiszen nagy felületet biztosítanak a logó elhelyezésére, aminek a végeredménye egy látványos kellék, melyet nem csak használni, de nézegetni is jó érzés. Márpedig, ha a bögre emblémázás segítségével egy olyan reklámajándékot alkot meg, mely minden partnere, céges ügyfele, vagy üzlettársa számára vonzó, akkor elérte a célját. Ötletét sikerre vitte. Hiszen a bögre a folyamatos használatnak hála kézről-kézre forog, miközben nagyban hirdeti az ön vállalkozását, szolgáltatását.

 

Nagyjából ennek a metodikának köszönhető, hogy a bögrék soha nem mennek ki a divatból, ráadásul az emberek nagy hányada gyűjti is ezeket a relikviákat. A polcon tízesével sorakoznak ezek a kellékek, az otthonokban. Ám a munkahelyeken esélye sincs a kiegészítőknek a „nyugalomra”, hiszen az igény állandó az alkalmazásukra. Ilyen környezetben, ilyen feltételek mellett a bögre emblémázás nagyon is kifizetődő beruházása lehet, amely befektetés sokszorosan megtérül.

Vélemény...